Showing posts with label Excel Interview Questions Part 3. Show all posts
Showing posts with label Excel Interview Questions Part 3. Show all posts

Saturday, 10 June 2023

Excel Interview Questions Part 3

Excel Interview Questions Part 3

 1.       The Software which contains rows and columns is called ______?
Ans. SPREADSHEET


2.       A function inside another function is called _______?
Ans.  NESTED


3.       Formatting a cell in Currency, you can specify?
Ans.  CURRENCY SYMBOL


4.       Which function will you use to enter current time in a worksheet cell ?
Ans.  =NOW()


5.       What type of chart will you use to compare performance of two employees in the year 2016 ?
Ans.  LINE


6.       Which one is not a Function in MS Excel ?
Ans.  AVG


7.       Functions in MS Excel must begin with ___?
Ans.  =


8.       Which of the following format you can decide to apply or not in AutoFormat dialog box ?
Ans.  FONT, NUMBER, BORDER


9.       What is entered by the function =today() ?
Ans.  CURRENT DATE


10.   You can check the conditions against __________ when applying conditional formatting
Ans.  FORMULA, CELL VALUE


11.   Which of the following you can paste selectively using Paste Special command ?
Ans.  FORMATS, VALIDATION, FORMULAS


12.   Long text can be broken down into many lines within a cell. You can do this through?
Ans.  WRAP TEXT


13.   Getting data from a cell located in a different sheet is called....
Ans.  REFERENING


14.   Comments put in cells are called .....?
Ans.  CELL TIP


15.   Which of the following is not a valid data type in Excel ??
Ans.  CHARACTER


16.   Which area in an Excel window allows entering values and formulas ?
Ans.  FORMULA BAR


17.   Multiple calculations can be made in a single formula using.
Ans.  ARRAY


18.   To return the remainder after a number is divided by a divisor in EXCEL we use the function ?
Ans.  MOD()


19.   How do you rearrange the data in ascending or descending order ?
Ans.  DATA,SORT


20.   Excel displays the current cell address in the ....
Ans.  NAME BOX

JAVA PROGRAMMING - OOPS CHAPTER 1

Object-Oriented Programming Chapter 1: Basics by Souradeep Roy Using IntelliJ IDEA Community version:- _____________________________________...